Monday, November 14, 2011

SEGMEN: Blogwalking Sampai Gilaaaaa


Hailih2...

Actualy thanx to Blog Katak Comel sebab buat entry 'blogwalking sampai gila'..muahahahaha

Well aku ni bukan la blogger otai..hanya sekadar blogger junior aka picisan sahaja...Hobi aku memang suka blogwalking pi blog2 orang..sebab aku memang suka no membacanya...

Blog2 yang aku suka blogwalking yang macam blog masakan, sebab kat situ aku boleh cedok idea resepi dorang, blog uncle seekers sebab aku suka baca ramalan die..sekadar hiburan je, aku bukan percaya sgt pon..n blog2 otai cam cik epal, nurul ain, hanis zalikha...n vice versa...Kat kepala ni asyik dok pk je, bler la aku leh jd blog famous cam dorang eh...uhuhu


Okeh, sesapa yang rasa blog aku best n nak add aku jadi kawan korang, sila la follow2 n lawat2 selalu ye..mekasih byk2...^__^

2 comments:

Mira Adzlia said...

dr segmen same..da follow sini ^_*

sindarella ezora said...

tq mira

share2 la ye..

Klik My Heartbeat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...