Thursday, November 24, 2011

Pengesahan Status Halal-HP Sauce & Tobasco Sauce..e


Just sharing ya...Sila klik untuk tumbesaran lebih besar...

Nak remind la, if beli barang kat mana2 pasaraya tu, make sure kat dompet uols ade senarai Kod DNA Babi ek..sebab i memang agak cerewet sket if beli brg2 mknan kat pasaraya..if beli je sti tgk ingredient dulu...


2 comments:

Brothers Sam said...

yup banyak sangat benda yg x halal berlambak dipasaran kita pembeli ni susah nak pastikan yg mana halal yang mana tak..cuma logo halal adalah satu-satunya cara nk sahkan stutus halal

sindarella ezora said...

list kod DNA babi tu pastikan selalu ade kt dompet...senang sambil shopping sambil tgk list tuh...

share2 la ye..

Klik My Heartbeat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...