Thursday, January 31, 2013

Kad Kawin Saya sudah siap!!

As salam..

Eh lamanya tak jenguk blog ni..sampai dah bersarang labah-labah je rasa...

Ni update pon sebab nak luah kegembiraan bila kad kahwin da siap draft...hehe, tajuk entri cam kad kawin da siap print je kan..#ini semua poyo btol lah..

Dup dap dup dap tinggal 2 bulan je lagi..waaa..takut n nervous plus happy...sebab yg pasti kehidupan pas kawin mmg akan berubah..tak cam zaman single mingle dulu..tdo suke hati, nak bngun pon ikot suke la..

Tapi insyaAllah mmg da ready fizikal n mental tok hadapi perubahan semua tu..Yela, tiap org akan rasa setiap fasa kehidupan tu..dari bujang-kahwin-berkeluarga dgn anak2-tua-mati...

Emm, hopefuly semuanya akan berjalan ngn lancar..
Sent by DiGi from my BlackBerry® Bold 9900

2 comments:

Mira Adzlia said...

cumilnya kad kwen....hihi...btw, tahniah yer :)

sindarella ezora said...

tq mira..^__^

share2 la ye..

Klik My Heartbeat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...