Tuesday, January 8, 2013

Besday Boy En Tunang 8 Jan..

As salam

Entri kali ni nak dedicate utk en tunang sy yg tgh stalker blog ni..sy tau,hari2 die stalk blog sy walaupun blog ni jarang berupdate..hehe, hanya kalau ade special occasion shj berupdate..nak wat camne,kekangan masa..bz sgt sejak2 da tunang..kuang2..

Ok al kisahnye la kan,bak di jadikan cerita..hari ini, tanggal 8januari, hari ulangtahun en tunang yg ke 26..tahun terakhir sambut sebagai bujang ye.

Nak ucapkan, happy besday kat bucuk ayg ni..thanx sebab hargai n terima hadiah yg tak seberapa tuh..huhu

Hadiah yg tak seberapa tp nilai sentimentalnya sgt tinggi..ececeh...Aku tau, en tunang ni peminat tegar team chelsea, so berpikir2 pasal adiah, timbullah idea nak bg cupcake red velvet ngn fondant image logo chelsea..Selain tu ade gak la aku wat benda kraftangan aku sendiri utk tunang tersayangggg..Rasa happy bile en tunang happy n senyum bila dpt bende tu..

Tapi sori la ye en tunang..sepanjang penyediaan benda2 tu,byk kali gak la tipu die ngah baring la,tdo la,nak jumpe kawan la..padahal buat bende tok besday die la..hehe,sampai nak majok2 bila aku tetibe rampas phone sendiri. Dari die..huhu, bukan ape,dlm tu ade pic cupcake yg aku snap..kang kantoi lak plak kan..dah tak jd suprise..hehe, rela die majok..haha, tp en tunang sy ni best..die majok sekejap je..5 minit..pastu ok dah..

Ok la..sy nak out..btw, en tunang yg tgh stalk blog ni..Happy birthday..I love u so much..


Sent by DiGi from my BlackBerry® Bold 9900

8 comments:

Zuratul Sarbini said...

Assalamu'alaikum Azura (betul ke?)

Saya nak tumpang tanya jikalau Azura tau mana2 kedai tudung online, yang berjual tudung labuh bulat/bundar di Malaysia yang dapat menghantar barang pembelian ke United Kingdom?

Jazakillah

Zuratul Sarbini said...

Assalamu'alaikum Azura (betul ke?)

Saya nak tumpang tanya jikalau Azura tahu mana2 kedai tudung online, yang berjual tudung labuh bulat/bundar di Malaysia yang dapat menghantar barang pembelian ke United Kingdom?

Jazakillah

Anonymous said...

Your style is very unique compared to other people I have read stuff
from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I will
just bookmark this blog.
my webpage :: Perth

Anonymous said...

Greetings from California! I'm bored at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I really like the info you provide here and can't
wait to take a look when I get home. I'm amazed at how fast your blog loaded on my cell phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .
. Anyways, fantastic site!
Feel free to surf my weblog ... click through the following website page

sindarella ezora said...

akak boleh google je..skang byk jual online..mungkin boleh hantar ke UK..tp charges mahal sket la kot

Anonymous said...

My brother recommended I might like this blog.

He was entirely right. This post actually made my day. You
cann't imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

Also visit my webpage 37854

Anonymous said...

Ӏ’m amazеd, I haѵe to ѕay. Ӏt's not every day you come upon a blog that's this gοоd
on web 2.0 ѕіte, anԁ уou've got it down perfectly. Very few individuals these days take the time to put some thought into this issue. Now I’m delighted I stumbled upon this during my search for things pertaining to this.

my web blog http://wangback.com/activity/p/27914

Anonymous said...

Greetings frоm Gгeenodԁ, Great Britаin.
Doеs уour blog get a lot of ѕpam comments?

I'm a blogger too and I'm thinking about how manу people have the ехact same difficultу.

A group of us has taκen thе time to develop somе technіques and we'd like to share ideas with fellow bloggers. Why don't
yοu shоot me an e-mail if inteгested?


Alѕo visit my blog post - 17285

share2 la ye..

Klik My Heartbeat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...