Thursday, December 16, 2010

Bila BLOGGER Berlakon..Suai kenal Blogger..


Hai semua blogger..ni 2nd time join suai kenal blogger ni..meh nak ber cot cet pasal blog sindarella ni..ehem ehem..

I started masuk dunia blogger masa bulan june 2010..kira baru lagi la ni..Setakat ni follower baru 25 orang,,hahaha, gile kesian beb...so nak masuk suai kenal blogger dengan harapan akan dapat ramai kawan blog...

Trafik harian blog ni tak la ramai..sehari bleh dpt trafik bawah 20 orang je...n most popular post yang orang selalu baca ialah pasal dajal n freemason..

Nak cakap pasal sehari berapa entri tu yang payah sket..ye la..tau2 je la..working as banker, mane la ade mase sgt nak wat post kat blog..dulu masa mula2 rajin la wat entri..kadang dalam sehari sampai 2 entri...sekarang takat seminggu 1 entri la kot..

Ok, sepanjang aku suka berblogger ni..blog yang paling aku suka baca ialah:-

1-aididmuaddib.blogspot.com (blog paling bagus..byk info dalam blog ni pasal MLM)

2-nurulain8888.blogspot.com (blogger paling cun, suka tgk entri dia..lagi satu sebab die ni adik ipar kepada ex aku kot..huhu)

ada lagi..tapi aku tak ingat address blogger..just g kat side bar tepi blog aku..mane yang tersenari tu, mmg aku suka blogwalking kat blog dorang..

Ok dah..hope dengan cara ni aku dapat la kawan blog yang best...leh tukar2 pendapat n ideas..

Sekian terima kasih..^ ^

4 comments:

zacky ~786~ said...

wahh .~ insyaallah .. truskn usaha anda..
t leh jd cm bro be.. hehe

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

Mar said...

salam kenal,.........

Muslimah Optimis said...

salam kenal...semoga boleh bersahabat..

jom melawat laman MO pula...insyaAllah akan dikongsikan sesuatu yang bermanfaat..

share2 la ye..

Klik My Heartbeat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...